Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στο Πήλιο θα “χτιστεί” ο νέος Παναθηναϊκός! Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Στο Πήλιο θα “χτιστεί” ο νέος Παναθηναϊκός! Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τα “βάσανα” για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ ξεκινούν στις 20 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Η έναρξη θα δοθεί στο ΟΑΚΑ στις 20 Αυγούστου, ενώ στη συνέχεια το “τριφύλλι” θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά

Στις 20 Αυγούστου ξεκινά η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-19). Η έναρξη θα δοθεί –ως συνήθως- στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» θα κάνουν προπονήσεις ως το τέλος του μήνα, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από εκεί και πέρα, θα δώσουν αρκετά «δυνατά» φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτά που θα γίνουν στο πλαίσιο των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν. Το πρώτο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία τηςΚύπρου από τις 14 ως τις 16 Σεπτεμβρίου, με διοργανώτρια την ΕΘΑ Εγκώμης στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου πέραν του «τριφυλλιού» θα δώσουν το «παρών» η Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, η Χίμκι και η ΑΕΚ.

Το δεύτερο σπουδαίο διεθνές τουρνουά είναι αυτό που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 27και 28 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, με τη συμμετοχή τηςΦενέρμπαχτσε, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ και της Χίμκι. Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις