Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Στον “αέρα” τα πλέι οφ! Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Στον “αέρα” τα πλέι οφ! Έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ
ΦΩΤΟ intime

Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι ραγδαίες και πλέον όλα αναμένεται να κριθούν εκτός αγωνιστικών χώρων, με τον ΕΣΑΚΕ να οδηγείται σε έκτακτο Δ.Σ. και τα πλέι οφ της Basket League να βρίσκονται στον “αέρα”.

Η κανονική διάρκεια της Basket League ολοκληρώθηκε μέσα σε τραγέλαφο, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται τελικά κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, μετά το “κώλυμα” του διαιτητή Αναστόπουλου και τον Παναθηναϊκό να απέχει από το ματς με την Κύμη.

Ως εκ τούτου δημιουργήθηκαν και νέα δεδομένα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, με τα πλέι οφ να φέρνουν πια “μονομαχία” Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 12 Μαΐου.

Με τα σημερινά δεδομένα όμως μοιάζει απίθανο να διεξαχθεί το εν λόγω ματς, ενώ και το Λαύριο ετοιμάζεται να προσβάλλει την εγκυρότητα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα τα πάντα να είναι στον… αέρα.

Αναμένεται έτσι και έκτακτο Δ.Σ. από τον ΕΣΑΚΕ με παρέμβαση και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αναζητώντας τη λύση για να ολοκληρωθεί με… κάποιο τρόπο η φετινή “τραγωδία” της Basket League. Το ανακοίνωσε μάλιστα και επίσημα ο Σύνδεσμος.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Αύριο Πέμπτη (9/5) με ώρα έναρξης τις 16:00 στα γραφεία του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την λήψη αποφάσεων για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις