Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στον… αέρα το Αρμάνι – Ρεάλ λόγω του κορονοϊού!

Στον… αέρα το Αρμάνι – Ρεάλ λόγω του κορονοϊού!
ΑΠΕ

Η αναμέτρηση Αρμάνι – Ρεάλ για την 27η αγωνιστική της Euroleague βρίσκεται στον… αέρα, μετά και την ανακοίνωση της μπασκετικής ομοσπονδίας της Ιταλίας, για αναστολή των πρωταθλημάτων της χώρας, λόγω του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός δείχνει να έχει πάρει… για τα καλά φόρα στην Ιταλία. Τα κρούσματα στους γείτονες αυξάνονται με ραγδαίος ρυθμούς, με την τελευταία ενημέρωση να κάνει λόγω για 11 θύματα!

Μετά την Ομοσπονδία βόλεϊ, η Ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων, μέχρι νεωτέρας, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας. Την ίδια στιγμή, στον… αέρα δείχνει να είναι ο αγώνας της Αρμάνι με τη Ρεάλ Μαδρίτης -στο Μιλάνο- για την 27η αγωνιστική της Euroleague (03.03.2020).

Click4more: Είναι οριστικό! Ο κορονοϊός έβαλε “λουκέτο” στο μπάσκετ της Ιταλίας

Οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν γνωρίζουν εάν θα γίνει το ματς με την ομάδα του Μεσίνα, ενώ εφόσον αυτό δεν αναβληθεί, τότε θα ζητήσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις, για να κάνουν το συγκεκριμένο ταξίδι.

Η “Marca” επικαλείται πηγή από την Euroleague και αναφέρει ότι η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται σε επαφή με τις εμπλεκόμενες πλευρές και πως περιμένει την οδηγία από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις