Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαμς – Γκος! Με συμβόλαιο 3 ετών στους Πειραιώτες

Στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαμς – Γκος! Με συμβόλαιο 3 ετών στους Πειραιώτες
ΦΩΤΟ instagram

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ολοκλήρωσε την πρώτη φετινή του μετεγγραφή, με τον Γουίλιαμς – Γκος της Παρτιζάν να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδα, κατόπιν σχετικής εισήγησης του νέου προπονητή των “ερυθρολεύκων”, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμ – Γκος είναι ο “εκλεκτός” του Ντέιβιντ Μπλατ για να συμπληρώσει το Βασίλη Σπανούλη στα γκαρντ του Ολυμπιακού και οι Πειραιώτες φαίνεται ότι ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Αμερικανού, προσφέροντάς του συμβόλαιο τριών ετών.

Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν, είχε στη rookie σεζόν του στην Ευρώπη, 16,9 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα, 19,6 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Σερβίας και 17 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,3 ασίστ στο Eurocup, με τη φανέλα των Σέρβων.

Τον παίκτη φαίνεται ότι είχαν στο “στόχαστρό” τους και άλλες ομάδες της Euroleague, όπως η Μπασκόνια και η Ζαλγκίρις, με το έγκυρο Sportnado, να υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πείσει να αγωνιστεί στο ΣΕΦ, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το δημοσίευμα για Ουίλιαμς – Γκος και Ολυμπιακό

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις