Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Συγκινεί και εντυπωσιάζει η νέα φανέλα του Πανιωνίου! Σε ποιον είναι αφιερωμένη [pics]

Συγκινεί και εντυπωσιάζει η νέα φανέλα του Πανιωνίου! Σε ποιον είναι αφιερωμένη [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μία απόφαση που συγκινεί έλαβε ο Πανιώνιος, αφού η νέα φανέλα των ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ, θα φέρει στην πλάτη, το όνομα του θρυλικού Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, που έχει γράψει ιστορία με τα χρώματα των “κυανέρυθρων”.

Ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς μπορεί να μη βρίσκεται πια κοντά μας, αλλά το όνομά του θα είναι για πάντα γραμμένο με “χρυσά” γράμματα στην ιστορία του Πανιωνίου. Πλέον όμως θα υπάρχει και σε όλες τις φανέλες των ακαδημιών της ομάδας.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση των “κυανέρυθρων”, αλλά και τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι φανέλες που θα φορούν πλέον οι μικροί του Πανιωνίου, θα έχει στην πλάτη το όνομα του Σέρβου παικταρά, που έμεινε ανάπηρος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τον Παναθηναϊκό και λίγα χρόνια μετά, έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου

“Το όνομα ΒΟΒΑΝ σε κάθε παίκτη της Ακαδημίας Μπάσκετ. Στην πλάτη κάθε παιδιού, από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη ηλικία, που θα προπονείται στην Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την περίοδο 2018-2019, το όνομα ΒΟΒΑΝ θα υπάρχει στην φανέλα του.

Ο συμβολισμός των νέων προπονητικών εμφανίσεων της Ακαδημίας, θα θυμίζει ΠΑΝΤΑ στις νεότερες γενιές παικτών και φιλάθλων, τον αείμνηστο BOBAN JANKOVIC.

Όσοι δεν γνωρίζουν, πρέπει να μάθουν και όσοι γνωρίζουν, πρέπει να θυμούνται, τον Σέρβο παίκτη που έπαιξε, μόνο έναν χρόνο στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (1992-1993) και το όνομα του πέρασε στο πάνθεον της υπεραιωνόβιας ιστορίας του συλλόγου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.”.

Οι νέες φανέλες με το όνομα του Γιάνκοβιτς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις