Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκίνησε ο Σλούκας! “Χειρότερη χρονιά της ζωής μου το 2019” (pic)

Συγκίνησε ο Σλούκας! “Χειρότερη χρονιά της ζωής μου το 2019” (pic)
ΦΩΤΟ intime

Ο Κώστας Σλούκας αποχαιρέτησε το 2019 ως την χειρότερη χρονιά της ζωής του, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του, με ένα μήνυμα που συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Πριν λίγους μήνες, ο Κώστας Σλούκας έχασε τον πατέρα του σε μία απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του το 2019, με αποτέλεσμα να το χαρακτηρίσει ως τη χειρότερη χρονιά της ζωής του.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είχε αρκετά πάνω κάτω σε αγωνιστικό επίπεδο τη φετινή σεζόν, τόσο με την τουρκική ομάδα, όσο και με την Εθνική Ελλάδας, αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησε στην προσωπική του ζωή. Έτσι, στο τελευταίο του μήνυμα μέσα από τα social media, συγκίνησε με την αναφορά στον πατέρα του.

Η ανάρτηση του Σλούκα για το 2019

«Επέλεξα μια selfie, που δεν το συνηθίζω, για 100η και τελευταία φωτογραφία για το 2019. Αφήνοντας πίσω την χρονιά που φεύγει, θεωρώ πως ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Η απώλεια του πατέρα μου, έξι μήνες πριν, ήταν ένα στενάχωρο γεγονός, που άφησε ένα μεγάλο κενό πίσω. Ήταν ο πραγματικός μου ήρωας και αυτό το αισθάνομαι όλο και περισσότερο λόγω της απουσίας του. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μία χαρούμενη χρονιά, με υγεία».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις