Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Συγκίνηση για τον Αντετοκούνμπο! Βρέθηκε στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα [pics]

Συγκίνηση για τον Αντετοκούνμπο! Βρέθηκε στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα [pics]

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην επίσκεψη του στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου, τον τόπο όπου έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα και υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο του με τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου.

Ο MVP του ΝΒΑ που ήρθε στην Ελλάδα για την προώθηση του νέου signature παπουτσιού που δημιούργησε ειδικά γι’ αυτόν η NIKE, πήγε στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου για να πάρει μέρος στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του ESPN ειδικά για αυτόν και τη ζωή του στην Ελλάδα.

Εκεί τον περίμενε ο νέος Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας ο οποίος αποκάλυψε σε αυτόν αλλά και στα αδέρφια του Αλεξ, Κώστα και Θανάση που ήταν μαζί του, ότι το γήπεδο όπου πρωτόπαιξε μπάσκετ θα μετονομαστεί σε Δημοτικό Γυμναστήριο Ζωγράφου Antetokounbros, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

«Σε ευχαριστούμε Γιάννη που είσαι εδώ, σε ευχαριστούμε που τιμάς και διαφημίζεις το Ζωγράφου και την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Μας κάνεις κάθε ημέρα όλο και περισσότερο υπερήφανους και η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να κάνουμε, εκτός από το να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι να δώσουμε το όνομα της οικογένειας σου στο γήπεδο που πρωτοπαίξατε μπάσκετ», δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Θώδας.

Τόσο ο Γιάννης, όσο και τα αδέρφια του, στην πρώτη ομάδα στην οποία έπαιξαν μπάσκετ ήταν ο Φιλαθλητικός Ζωγράφου και πλέον το κλειστό στο οποίο έκαναν τα πρώτα σουτ της ζωής τους, θα πάρει το όνομα τους, σε μία τελετή που θα γίνει στο μέλλον, με την πρώτη ευκαιρία της επιστροφής του Γιάννη στην Αθήνα.

Τον Γιάννη υποδέχθηκαν στου Ζωγράφου, τόσο ο πρώτος προπονητής του Τάκης Ζήβας ο οποίος μίλησε και στο ESPN, αλλά και ο general manager του Φιλαθλητικού Γιάννης Σμυρλής και από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ο Πρόεδρος Γιάννης Χριστογιαννόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σφακιανούδης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις