Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Συγκλονισμένοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από το θάνατο του Νταή!

Ολυμπιακός Νταής
olympiacosbc.gr

“Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αντώνη Νταή.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού, από την είδηση του θανάτου του Αντώνη Νταή. Ένας ακούραστος εργάτης που του άρεσε να μένει πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς, στο σπίτι του στη Σαρωνίδα, την Παρασκευή (24/1), σε ηλικία 56 ετών.

Πένθος στον Ολυμπιακό! “Έφυγε” ο Αντώνης Νταής

Ο Ολυμπιακός υπήρξε η οικογένειά του, αφιέρωσε τη ζωή του στους «ερυθρόλευκους» και ήταν αγαπητός σε όλους για το ακέραιο του χαρακτήρα του. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Αντώνη Νταή και έκανε λόγο για ανείπωτη θλίψη.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη. Ο Αντώνης Νταής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών βυθίζοντας στη θλίψη άπαντες.

Ο Αντώνης Νταής ήταν ένας από τους παλαιότερους εργαζόμενους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε το πόστο του βοηθού διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια” αναφέρει το σχετικό μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις