Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονιστικός Ντόνσιτς κόντρα στο Πόρτλαντ! Τα αποτελέσματα του NBA – videos

Συγκλονιστικός Ντόνσιτς κόντρα στο Πόρτλαντ! Τα αποτελέσματα του NBA – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λούκα Ντόνσιτς έκανε την clutch εμφάνιση της καριέρας του στο NBA και με 13 πόντους στην τελευταία περίοδο, οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς σε μοναδική ανατροπή και νίκη επί των Πόρτλαντ Μπλέιζερς με 102-101. Γλίτωσαν στο τέλος οι Γουόριορς.

Συνεχίζει να “τρελαίνει” κόσμο στο NBA ο Λούκα Ντόνσιτς, καθώς στα 19 του χρόνια, έχει πάρει τους Ντάλας Μάβερικς στους ώμους του και τους οδηγεί σε σημαντικές νίκες στη “μάχη” για τα πλέι οφ.

Ο τρομερός Σλοβένος ήταν για μία ακόμη φορά καθοριστικός και έκρινε την αναμέτρηση με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, πετυχαίνοντας 13 από τους 28 πόντους του, στην 4η περίοδο του αγώνα και συμβάλλοντας στην ανατροπή που έφερε τη νίκη στην ομάδα του.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχώρισε το παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μαϊάμι Χιτ, αφού η ομάδα του Γουέιντ λίγο έλειψε να κάνει μία μεγαλειώδη ανατροπή κόντρα στους πρωταθλητές. Το άστοχο σουτ του Ουέιτερς όμως στο τέλος, άφησε ανολοκλήρωτη την προσπάθεια τους, σε ένα συγκλονιστικό πάντως φινάλε στο ματς.

Τα αποτελέσματα του NBA

Μάβερικς – Μπλέιζερς 102-101
Σίξερς – Λέικερς 143-120
Κινγκς – Σανς 117-104
Χοκς – Μάτζικ 108-124
Ουόριορς – Χιτ 120-118

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις