Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνελήφθη και πάλι ο Ντένις Ρόντμαν

Ρόντμαν

Ο παλιός σταρ του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, περάσει αρκετές ώρες στη φυλακή…

Ο Ντένις Ρόντμαν συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, με την κατηγορία πως οδηγούσε υπό την ουσιών, σε περιοχή της Καλιφόρνια.

Ο Ρόντμαν υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως ήταν σε ακατάλληλη κατάσταση για.. κρατήσει τιμόνι και οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Όπως αναφέρεται, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας παρέμεινε για επτά ώρες στο κρατητήριο, μέχρι τη στιγμή που συνήλθε αρκετά, ενώ ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Να θυμήσουμε πως ο Ρόντμαν είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών το 1999 και το 2004, ενώ τον Ιανουάριο του 2014 είχε μπει για τελευταία φορά για αποτοξίνωση.

Ο ατζέντης του 56χρονου Hall of Famer, Ντάρεν Πρινς, επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει νέο πρόβλημα εθισμού και τον κάλεσε να μπει για αποτοξίνωση.

“Αντιμετωπίζει κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο μήνα και είναι ώρα να ξαναμπεί σε κέντρο αποτοξίνωσης για να τα αντιμετωπίσει. Παρακαλώ τους fans του να προσευχηθούν γι’ αυτόν, γιατί πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο όταν είναι νηφάλιος και αξίζει να είναι χαρούμενος. Είναι η στιγμή να ξεπεράσει τα προβλήματά του”, ανέφερε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις