Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το… τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Γιαννακόπουλο – Συντετριμμένος ο αδερφός του, Θανάσης [pics]

Γιαννακόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Συγγενείς, φίλοι και η οικογένεια του Παναθηναϊκού είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης (02/05) το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Γιαννακόπουλου – Συντετριμμένος ο αδερφός του, Θανάσης.

Η κηδεία του Κώστα Γιαννακόπουλου, ο οποίος “έφυγε” την Κυριακή (29.04.2018) ανακοπή καρδιάς, έγινε στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών. Στη νεκρώσιμο ακολουθία του ιδρυτικού μέλους της ΒΙΑΝΕΞ παραβρέθηκε όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Τραγική φιγούρα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος -αδερφός του εκλιπόντος- που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Στο πλάι του βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το “παρών” έδωσαν μέλη της ομάδας όπως οι Πασκουάλ, Καλάθης, Βουγιούκας, Αλβέρτης, Μπουρούσης, Τσαρτσαρής, Πεδουλάκης και ο πρόεδρος των “πρασίνων”, Μάνος Παπαδόπουλος. Στην κηδεία βρέθηκε και ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Στεφάνια κατέθεσαν -πέρα απ’ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και ατομικά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις