Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Το «The Last Dance» εκτόξευσε τις… πικάντικες αναζητήσεις για Κάρμεν Ηλέκτρα

Το «The Last Dance» εκτόξευσε τις… πικάντικες αναζητήσεις για Κάρμεν Ηλέκτρα

Η παρουσία της Κάρμεν Ηλέκτρα στο ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς –με… πιπεράτες αποκαλύψεις- δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μια από τις ιστορίες που αναδείχθηκαν μέσα από το «The Last Dance» είχε για πρωταγωνιστές τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ντένις Ρόντμαν και την Κάρμεν Ηλέκτρα. Πιο συγκεκριμένα, ο «M.J.» πήγε στο Λος Άντζελες για να… μαζέψει τον συμπαίκτη του και να τον βρει τελικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την μετέπειτα σύζυγο του.

Μάλιστα, η Κάρμεν Ηλέκτρα δεν έμεινε μόνο σε όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, αλλά αποκάλυψε –σε νέες δηλώσεις της- πως έκανε σεξ με τον Ρόντμαν στο προπονητικό κέντρο των Σικάγο Μπουλς.

Όλες αυτές οι πικάντικες ιστορίες, αλλά και το γεγονός πως η 48χρονη ηθοποιός παραμένει σέξι, φαίνεται πως “τρέλαναν” τον κόσμο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αναζήτηση «Κάρμεν Ηλέκτρα» στο Pornhup πήρε… τα πάνω της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «TMZ» άνθρωπος που εργάζεται στο γνωστό site πορνογραφικού περιεχομένου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 1.7 εκατ. αναζητήσεις για την Κάρμεν Ηλέκτρα!

Την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο του “The Last Dance” με την Κάρμεν Ηλέκτρα  έγιναν μόνο 14.796 αναζητήσεις, ενώ την ημέρα που ακολούθησε έγιναν 393.837. Στις 28 Απριλίου σημειώθηκαν οι περισσότερες και συγκεκριμένα 588.357!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις