Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τον “έσπασε”! Το κατόρθωμα του Γιασικεβίτσιους κόντρα στον Ομπράντοβιτς

Τον “έσπασε”! Το κατόρθωμα του Γιασικεβίτσιους κόντρα στον Ομπράντοβιτς

Η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε την Φενερμπαχτσέ στο game 2 των πλέι οφ της Euroleague (82-80) και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1. Ο Γιασικεβίτσιους πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό κόντρα στον Ομπράντοβιτς.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε με άνεση την Ζαλγκίρις, στο Game 1 των πλέι οφ της Euroleague αλλά η ομάδα του Γιασικεβίτσιους κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας (σ.σ. η σειρά πάει στο Κάουνας για τα επόμενα δύο παιχνίδια).

Euroleague: «Κάζο» και για Ομπράντοβιτς! Break σε «θρίλερ» η Ζαλγκίρις – videos

Έτσι, ο Σάρας υποχρέωσε τον Ομπράντοβιτς στην πρώτη φετινή του εντός έδρας ήττα στη διοργάνωση και παράλληλα στην πρώτη απώλεια στην Κωνσταντινούπολη στα πλέι οφ της Euroleague, από την στιγμή ανέλαβε την Φενέρμπαχτσε!

Από το 2015 και την πρώτη της συμμετοχή στα πλέι οφ της Euroleague με τον Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου, η Φενέρμπαχτσε είχε το 8/8 αντιμετωπίζοντας Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παναθηναϊκό και Μπασκόνια.

Να θυμίσουμε ότι η Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους κέρδισαν την Φενερμπαχτσέ στην Πόλη και την σεζόν 2017-18, στην regualar season (90-89).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις