Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Tρελάθηκε” ο δημοσιογράφος! Η δήλωση του Πίπεν για Τζόρνταν – Λεμπρόν [vid]

Πίπεν
ΦΩΤΟ youtube

Για… βλασφημία κατηγόρησε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ο δημοσιογράφος της εκπομπής στην οποία βρέθηκε καλεσμένος ο Σκότι Πίπεν. Πως σχολίασε το πόσο “κοντά” είναι αυτή τη στιγμή ο Λεμπρόν Τζέιμς στον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Σκότι Πίπεν, το τεράστιο “στήριγμα” του Μάικλ Τζόρνταν την εποχή που οι Σικάγο Μπουλς κυριάρχησαν στο NBA, έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η απάντηση που έδωσε ο “Ινδιάνος” στο κατά πόσο το πόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι… κοντά στο να φτάσει τον Μάικλ Τζόρνταν, έκανε τον δημοσιογράφο που βρισκόταν απέναντι του να κάνει σαν τρελός και να μην πιστεύει στα αυτιά του!

Οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα. Είναι εδώ. Πιθανότατα δεν θα τον πιάσει ποτέ με όρους MVP, αλλά στατιστικά ο Λεμπρόν είναι εδώ πάνω.

Και όταν κοιτάς τους πίνακες, όχι μόνο το σκοράρισμα, δες τις ασίστ, δες τα ριμπάουντ… είναι πιθανότατα πάνω από τον Τζόρνταν” δήλωσε στο ESPN ο Πίπεν και “τρέλανε” τους παρουσιαστές και πιο συγκεκριμένα τον Στέφεν Α. Σμιθ, που ήταν απέναντι του και που -μεταξύ σοβαρού και αστείου- τον κατηγόρησε για… βλασφημία.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις