Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Για την έκπληξη οι “ερυθρόλευκοι”!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Για την έκπληξη οι “ερυθρόλευκοι”!
ΦΩΤΟ intime

Με στόχο την έκπληξη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (30/10, 19:00 NewsIt.gr, Novasports 2) την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, με τους Ρώσους να θέλουν να επεκτείνουν το αήττητό τους στη Euroleague και τους “ερυθρόλευκους” να ψάχνουν ένα νέο ξεκίνημα στη διοργάνωση, πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε  στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική της Euroleague, η οποία διανύει την πρώτη της… «διαβολοβδομάδα» φέτος.

Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων και του κακού ξεκινήματος στη Euroleague όπου μετράει μόλις μία νίκη θα μετρήσει τις δυνάμεις του στη Ρωσία κόντρα στην αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές- ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αποτελείται από δικά του… παιδιά. Εκεί αγωνίζονται εξάλλου οι πρώην “ερυθρόλευκοι” Κάιλ Χάινς, Ντάνιελ Χάκετ και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο καισε αυτό το πολύ δύσκολο ματς και να τονώσουν την ψυχολογίας τους ενόψει της συνέχειας. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα έχουν μαζί τους νεοαποκτηθέντες Τάιλερ Ρότσεστι και Γουίλι Ριντ αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον αντίποδα βλέπει την ομάδα του να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ έχει μόνο την απώλεια του Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναφορικά με την παράδοση τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα νικητής στις συναντήσεις με την ΤΣΣΚΑ στα Final-4 και σχεδόν πάντα ηττημένος όταν συναντιούνται σε οποιαδήποτε άλλη φάση της διοργάνωσης… ενώ από τη Μόσχα συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έφυγαν νικητές τελευταία φορά το 2008.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις