Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βατούτιν: “Δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βατούτιν: “Δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν χαλαρώνει. Θέλει να ολοκληρώσει μόνο με νίκες την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Παρά την εξαιρετική πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, δεν χαλαρώνει και θέλει νίκες στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αυριανό με τον Ολυμπιακό στη Ρωσία.

“Δεν είναι στιγμή να αποθεώνουμε τους εαυτούς μας. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα και σημαντικά ματς. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε την πορεία και τα αποτελέσματά μας. Για την ώρα έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά ματς αυτή τη βδομάδα, με Ολυμπιακό και Χίμκι. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Το σημαντικό είναι πως ήδη έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, πράγμα που ήταν ο πρώτος μας στόχος από την αρχή της περιόδου”, τόνισε/

Για τη μεγάλη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε και το αν εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό κλάσικο; “Δεν θα το έλεγα πως είναι το βασικό μας ντέρμπι. Η ΤΣΣΚΑ έχει πλούσια προϊστορία μεγάλων αγώνων στην Ευρωλίγκα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και πλέον με τη Φενέρ. Είναι λάθος να ξεχωρίζουμε έναν μόνο αντίπαλο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις