Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζένεραλ μάνατζερ Χίμκι: “Είχαμε κάνει πρόταση στον Νικ Καλάθη”

Τζένεραλ μάνατζερ Χίμκι: “Είχαμε κάνει πρόταση στον Νικ Καλάθη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, αποκάλυψε ότι η ρωσική ομάδα είχε κάνει πρόταση στον Νικ Καλάθη το καλοκαίρι, προκειμένου να επιστρέψει στη Ρωσία και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η Χίμκι προσπάθησε να φέρει στη Ρωσία τον Νικ Καλάθη το καλοκαίρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε, μιας κι ο Έλληνας γκαρντ προτίμησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δήλωσε πως έγινε προσέγγιση στον διεθνή γκαρντ, αλλά εκείνος είχε προτεραιότητα να μείνει στην Ελλάδα.

«Μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν χάλασε. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που διαπραγματευτήκαμε το καλοκαίρι, υπέγραψαν. Ο μόνος που δεν υπέγραψε ήταν ο Νικ Καλάθης. Προσπαθήσαμε να τον πάρουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Και ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ γενναιόδωρη πρόταση και για εκείνον ήταν προτεραιότητα να παραμείνει και να παίξει στη χώρα του. Γι’ αυτό δεν προχώρησε η περίπτωση του Καλάθη», δήλωσε ο Πάβελ Αστάχοφ στην «Izvestia» σε ερώτηση για τις μεταγραφές.

Για τον Κρις Σίνγκλετον: «Η περσινή σεζόν του Σίνγκλετον δεν ήταν τόσο καλή και γι’ αυτό δεν τον σκεφτήκαμε αυτό το καλοκαίρι. Κοιτάξαμε στο Summer League για ψηλό και πήραμε τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος εκπληρώνει τα “θέλω” μας».

Για τον τραυματισμό του Κέισι Πράδερ: «Δυστυχώς είχε έναν παλαιότερο τραυματισμό, τον οποίο τον ξέραμε όταν υπέγραψε. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τώρα αναρρώνει»

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις