Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζόρνταν: Ρεκόρ τηλεθέασης για ντοκιμαντέρ απ’το « The Last Dance»

Τζόρνταν: Ρεκόρ τηλεθέασης για ντοκιμαντέρ απ’το « The Last Dance»

Το ντοκιμαντέρ για την τελευταία πρωταθληματική χρονιά του Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγιο Μπουλς κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλητισμού την περίοδο του κορονοϊού και να γράψει.. τηλεοπτική ιστορία για την κατηγορία των ντοκιμαντέρ.

Το «The Last Dasnce» για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς εντυπωσίασε το κοινό, κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα της τηλεθέασης. 

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο μέσος όρος τηλεθεατών από το ESPN στις ΗΠΑ έφτασε τα 5,9 εκατομμύρια, ενώ υπολογίζεται πως το πρώτο επεισόδιο το παρακολούθησαν πάνω από 15 εκατομμύρια τηλεθεατές του αμερικανικού δικτύου.

«Επίθεση» σε Τζόρνταν: «Δήθεν ντοκιμαντέρ με πολλά ψέματα! Θα τον έσπαγα στο ξύλο»

Το ντοκιμαντέρ για την ιστορία των μεγάλων Μπουλς και του Μάικλ Τζόρνταν είναι ήδη το πιο δημοφιλές και εμπορικό στην ιστορία της… κατηγορίας.

Μάλιστα, το ESPN θα συνεχίσει  στο… μονοπάτι των αθλητικών ντοκιμαντέρ, καθιερώνοντας μια προβολή κάθε Κυριακή. Tον επόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί η προβολή ταινιών ντοκιμαντέρ για τον ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ και την χρήση αναβολικών, αλλά και για τον Μπρους Λιλ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις