Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βασιλικό… διάταγμα! Το buzzer beater του Λεμπρόν “σκότωσε” τους Ράπτορς [vid]

Λεμπρόν Τζέιμς

Το εκτός ισορροπίας buzzer beater του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν αυτό που διαμόρφωσε τη νίκη των Καβαλίερς επί τον Ράπτορς μέσα στο Κλίβελαντ (105-103) και έκανε το 3-0 στη σειρά των πλέι οφ. Άλωσαν την Φιλαδέλφεια οι Σέλτικς!

Οι Ράπτορς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν… ανάσα στη σειρά με τους Καβαλίερς για τα ημιτελικά της Ανατολής στο ΝΒΑ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς κάνει «τρομερά» παιχνίδια και οδηγεί εκ του ασφαλούς της ομάδα του στην πρόκριση.

https://www.youtube.com/watch?v=XdXfQ-ubWy0

Το buzzer beater του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν αυτό που έκρινε την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Κλίβελαντ, με τους Καβαλίερς να φτάνουν στη νίκη (105-103) και το 3-0.

Ο «Βασιλιάς» τελείωσε το ματς με 38 πόντους (13/18δ., 1/4τρ., 9/11β.), 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ και μαζί με τον Λοβ (21 πόντους και 16 ριμπάουντ) ετοιμάζει.. σκούπα για τους Ράπτορς.

Στην τελευταία του φάση του ματς, ο Λεμπρόν πήρε την μπάλα και με ένα of balance σουτάκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα…

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς οι 76ers βιάστηκαν να πανηγυρίσουν νίκη επί των Σέλτικς, ρίχνοντας ακόμα και τα κομφετί.

Το καλάθι του Μπελινέλι -στη λήξη- δεν ήταν για τρεις πόντους και απλά έστειλε το ματς στη Φιλαδέλφεια στην παράταση (89-89) εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο break (101-98) και στο 3-0.

Ο Τέιτουμ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς με 24 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Ροζίερ (18 π.) και Μπράουν (16 π.). Έτσι, οι «Κέλτες» βρίσκονται μία νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής.

https://www.youtube.com/watch?v=mU22lWPu37k

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις