Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

“Βολές” Καντέρ σε Νάγκετς! Εκνευρισμένος από τα συνθήματα για την Τουρκία [pic]

“Βολές” Καντέρ σε Νάγκετς! Εκνευρισμένος από τα συνθήματα για την Τουρκία [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ταγίπ Ερντογάν παραμένει στο προσκήνιο και μάλιστα έγινε αντικείμενο συνθημάτων εναντίον του Τούρκου σέντερ από τους οπαδούς των Ντένβερ Νάγκετς στους ημιτελικούς του NBA, εκνευρίζοντας τον παίκτη του Πόρτλαντ.

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς δίνουν “μάχη” για την πρόκρισή τους στον τελικό της Δύσης στο NBA και ο Ενές Καντέρ έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα, σε μία από τις καλύτερες σεζόν του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το γεγονός έφερε όμως και έντονες αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του από τους οπαδούς των Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι και θυμήθηκαν την κόντρα του με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, φωνάζοντας “Πήγαινε πίσω στην Τουρκία, ω όχι δεν μπορείς”.

Τα συνθήματα φαίνεται ότι εκνεύρισαν μάλιστα τον Καντέρ, ο οποίος ζήτησε από το Ντένβερ να ελέγξει τους οπαδούς του, με σχετική ανάρτηση στα Social Media.

Η ανάρτηση του Καντέρ

«Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στην Τουρκία για να δω την οικογένειά μου. Όμως επιλέγω να στηρίξω την Δημοκρατία, την Ελευθερία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Είμαι ευγνώμων για τους περισσότερους Αμερικανούς που υποστηρίζουν το δικαίωμα αυτό. Ντένβερ, έλεγξε τους οπαδούς σου. Να είστε ευγνώμονες για την Δημοκρατία και την Ελευθερία που έχουμε εδώ».

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/1123980798015807488

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις