Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” από ισραηλινά ΜΜΕ! “Ο Παναθηναϊκός μιλάει με Στούνταμαϊρ”

“Βόμβα” από ισραηλινά ΜΜΕ! “Ο Παναθηναϊκός μιλάει με Στούνταμαϊρ”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σενάριο στο οποίο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός και ο Αμάρε Στούνταμαϊρ αποκαλύπτουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, που παρουσιάζουν το “τριφύλλι” έτοιμο να κάνει κίνηση για την απόκτηση του πρώην ΝΒΑer.

Τον Παναθηναϊκό με τον Αμάρε Στουνταμάιρ εμπλέκουν δημοσιεύματα ισραηλινών Μέσων. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν της ιστοσελίδας sport5.co.il , αναφέρει πως οι “πράσινοι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 37χρονο πρώην ΝΒΑer έτσι ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του, ο Αμερικανός πρώην All-Star του ΝΒΑ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Euroleague, κάτι που ισχύει ακόμα και τώρα που ολοκλήρωσε μια περιπέτεια που είχε στην Κίνα, θα τον ενδιέφερε μία τέτοια προοπτική, ενώ και οι “πράσινοι”, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ψάχνουν για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει ποιοτικές λύσεις μέσα στη ρακέτα και γι’αυτό τον πλησίασαν.

Θυμίζουμε πως ο Στουνταμάιρ έχει εμπειρία από Ευρώπη καθώς αγωνιζόταν στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ και την περσινή σεζόν είχε 13 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις