Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” με Γιασικεβίτσιους στο NBA! “Συζητάει με το Μέμφις”

“Βόμβα” με Γιασικεβίτσιους στο NBA! “Συζητάει με το Μέμφις”
ΦΩΤΟ intime

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο “στόχαστρο” ομάδων του NBA, αλλά αυτή τη φορά φέρεται να βρίσκεται και σε συζητήσεις με τους Μέμφις Γκρίζλις για τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ.

Πιο κοντά από ποτέ είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην αποχώρησή του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς άνθρωπος των Μέμφις Γκρίζλις φαίνεται να έχει ταξιδέψει στη Λιθουανία για να τον πείσει να αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα του BasketNews.lt, ο αντιπρόεδρος των “αρκούδων”, Ταϊσόν Πρινς, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον νεαρό κόουτς, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της.

Ο ίδιος ο Γιασικεβίτσιους πάντως, είχε δηλώσει ότι στο πλάνο του είναι να παραμείνει στη Ζαλγκίρις, επιβεβαιώνοντας πάντως ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το NBA. «Είχα Περισσότερες κλήσεις φέτος. Πέρυσι ήταν μόνο το Τορόντο, αλλά τη φετινή σεζόν είναι περισσότερες. Υπήρχαν κάποιες κλήσεις, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι», σχολίασε σχετικά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις