Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Χαμός” στο ΝΒΑ με τον… γίγαντα! Η φωτογραφία του “τρελαίνει” τα social media

“Χαμός” στο ΝΒΑ με τον… γίγαντα! Η φωτογραφία του “τρελαίνει” τα social media
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τάκο Φολ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο αμερικανικό μπάσκετ, εξαιτίας του εξωπραγματικού του ύψους (2,31 μέτρα) και μία νέα φωτογραφία του από το Summer League του NBA έχει προκαλέσει “χαμό” στα social media.

Αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του ντραφτ, αφού καμία ομάδα δεν του εμπιστεύθηκε μία θέση, παρά το ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Ο λόγος για τον Τάκο Φολ, ο οποίος με ύψος 2,31 μέτρα ξεχωρίζει ακόμα και ανάμεσα σε μπασκετμπολίστες. Παρότι όμως ξέρει “πολύ” μπάσκετ, το υπερβολικό του ύψους φαίνεται ότι… απέτρεψε τις ομάδες του NBA να του δώσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο.

Είναι έτσι αναγκασμένος να “παλέψει” στο Summer League για να κερδίσει τη θέση του στον “μαγικό κόσμο” και στο ματς των Σέλτικς με τους Καβαλίερς ήταν εξαιρετικός με 12 πόντους και 5/5 δίποντα. Μία φωτογραφία του από το ματς ήταν όμως αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και τα… social media, αφού τον δείχνει σαν… γίγαντα δίπλα στον “δικό μας” Μήτρου Λονγκ, να φθάνει τη μπασκέτα χωρίς καν να πηδήξει.

Ο Φολ δίπλα στον Μήτρου – Λονγκ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις