Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Ο Βουγιούκας για τον εκτός έδρας “βραχνά” του “τριφυλλιού”!

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Ο Βουγιούκας για τον εκτός έδρας “βραχνά” του “τριφυλλιού”!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μόσχα, ενόψει του αγώνα του με τη Χίμκι για την Euroleague και ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε πως το “τριφύλλι” θα πρέπει να ξεπεράσει “το ψυχολογικό μειονέκτημα” που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια του, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά από το ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν, να γυρίσουμε σελίδα και να βγάλουμε αυτό το ψυχολογικό μειονέκτημα από πάνω μας», τόνισε ο Ίαν Βουγιούκας μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ερχόμαστε από μια ήττα στη Βιτόρια, όπου δείξαμε αρκετές αδυναμίες. Η μισή ομάδα ήταν άρρωστη τις τελευταίες μέρες, αλλά δουλέψαμε. Η Χίμκι θα παίξει χωρίς τον Σβεντ αλλά παραμένει μια πολύ δυνατή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από το ρυθμό τους και να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή. Όταν ένας παίκτης όπως ο Σβεντ, από τους πιο ταλαντούχους στην Ευρώπη, δεν παίζει δίνει τις ευκαιρίες στους άλλους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Κόντρα στην Μπασκόνια και την Εφές δώσαμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον και θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Πιστεύω πως το 5-5 μάς εξυπηρετεί καλύτερα, αλλά θέλουμε να τρέξουμε όταν μπορούμε”, πρόσθεσε ο Έλληνας σέντερ.

Να θυμίσουμε πως ο Τσάβι Πασκουάλ θα ταξιδέψει ξεχωριστά από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα. Ο κόουτς των “πρασίνων” βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του (σ.σ. υποβάλλεται σε εγχείρηση καρδιάς) και από εκεί θα μεταβεί στην Μόσχα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις