Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χίμκι – Παναθηναϊκός: Η τετράδα “περνάει” απ’ τον Μπαρτζώκα

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την είσοδο του στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (19:00, Novasports 2, NewsIt.gr).

Μένουν 8 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague και ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως τα.. λάθη δεν συγχωρούνται, αν θέλει να βρι΄σκεται στην τετράδα της βαθμολογίας που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, στο “δρόμο’ για το Βελιγράδι.

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 23η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να φύγει από τη Μόσχα μόνο με τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Μπαρτζώκα (ρεκόρ 13-9) υπολείπεται μιας νίκης των “πρασίνων” και με θετικό αποτέλεσμα απόψε θα μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε τετράδα.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής (93-65) στον αγώνα με την Χίμκι στο ΟΑΚΑ.

Με αυτή την κουκλάρα θα «υποδεχθεί» η Χίμκι τον Παναθηναϊκό! [pics, vids]

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει δύο απώλειες, αλλά και δύο προσθήκες. Στο ματς της Μόσχας δεν θα αγωνιστούν οι Κένι Γκέιμπριελ και Ματ Λοτζέσκι. Την ίδια ώρα, οι Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν είναι έτοιμοι να κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με το “τριφύλλι”.

Στην Αθήνα έμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ενώ ταξίδεψε με την αποστολή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Το μεγάλο “αστέρι” της Χίμκι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη, Αλεξέι Σβεντ, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές ημέρες από τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά φαίνεται πως θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Όσον αφορά το… παρελθόν των δυο ομάδων, έχουν τεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές, με τον Παναθηναϊκό να μετρά τρεις νίκες, τη μία εκτός έδρας, το 2009.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague

19:00 Χίμκι – Παναθηναϊκός Superfoods (#KHIPAO), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr

19:30 Αναντόλου Εφές – Ζαλγκίρις, Novasports1HD

21:45 Μπάμπεργκ – Ερυθρός Αστέρας, Novasports5HD

22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, Novasports3HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις