Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Χρέη 621 εκατ. ευρώ για τη Φενέρ! “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς”

Χρέη 621 εκατ. ευρώ για τη Φενέρ! “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αδιανόητα υψηλά είναι τα χρέη της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, ο οποίος και υποστήριξε ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς γιατί δεν θα καταφέρει να κρατήσει τις υποσχέσεις του απέναντι στον Σέρβο κόουτς.

Η Φενέρμπαχτσε πραγματοποίησε ήδη μερικές από τις πιο δαπανηρές μετεγγραφές στη Euroleague, όμως τα οικονομικά της ομάδας φαίνεται ότι βρίσκονται σε οριακό σημείο. Στα 621 εκατ. ευρώ εκτιμήθηκαν τα χρέη από τον πρόεδρο των Τούρκων που ζήτησε συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς.

Ένα “βήμα” από τη χρεοκοπία εμφανίζεται η Φενέρμπαχτσε, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας,  Αλί Κοτς να τονίζει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 450 εκατ. ευρώ, σε οφειλές και προς το κράτος.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε

«Το χρέος πριν τις εκλογές είχαν πει πως ήταν 400 εκατ. ευρώ, αλλά διαπιστώσαμε πως στο τέλος του Μαΐου ήταν 621 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν επίσης οφειλές για αθλητικές δραστηριότητες και προς το κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος παράγοντας, που ουσιαστικά προανήγγειλε και το… τέλος των μετεγγραφών για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γιατί κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν», σχολίασε ο Κοτς, για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι η Φενέρμπαχτσε, όπως και οι ισπανικές ομάδες λειτουργούν ως ένα κλαμπ σε όλα τα αθλήματα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις