Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

NBA: “Υπόκλιση” του Ανρί και του Εμπαμπέ στον Τόνι Πάρκερ! video

NBA: “Υπόκλιση” του Ανρί και του Εμπαμπέ στον Τόνι Πάρκερ! video

Οι Τιερί Ανρί και Κιλιάν Εμπαπέ έστειλαν συγχαρητήριο μήνυμα μέσω video στον Τόνι Πάρκερ για την απόσυρση της φανέλας του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Τα συγχαρητήρια και το σεβασμό τους για όσα έχει προσφέρει στο γαλλικό αθλητισμό και στο παγκόσμιο μπάσκετ έστειλαν στον Τόνι Πάρκερ -με αφορμή την απόσυρση της φανέλας του από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο ματς με τους Τίμπεργουλβς (12/11)– μέσω video ο “θρυλικός” , παλαίμαχος πλέον, επιθετικός της Εθνικής Γαλλίας και της Άρσεναλ, μεταξύ άλλων, Τιερί Ανρί αλλά και ο τωρινός σταρ των “τρικολόρ” Κιλιάν Εμπαπέ.

“Έχουμε περάσει πολλά δύσκολα μαζί και ήσουν βράχος δίπλα μου. Μακάρι να ήμουν κι εγώ το ίδιο για σένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατάφερες ν’ αποσυρθεί η φανέλα σου γιατί κάτι τέτοια δεν συμβαίνουν εύκολα. Το αξίζεις, συγχαρητήρια” είπε πρώτος ο Τιερί Ανρί -που εμφανίστηκε στο video φορώντας μία φανέλα των Σπερς- αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη στενή φιλική σχέση τους εδώ και τόσα χρόνια.

Ο Κίλιαν Μπαπέ, από την πλευρά του αναφέρθηκε και σε μία ανάμνηση που είχε από τον Πάρκερ ως παιδί και αφορούσε το Eurobasket του 2013 που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο των Γάλλων.

“Ο Τόνι είναι θρύλος για τον γαλλικό αθλητισμό και έχει μεγάλες επιτυχίες παγκοσμίως. Έχει εκπροσωπήσει τη Γαλλία με τον καλύτερο τρόπο χάρη στις ικανότητές του και έκανε την πατρίδα περήφανη. Είναι θρύλος. Θυμάμαι μια ομιλία στο ημίχρονο του ημιτελικού του Eurobasket το 2013. Έδωσε ενέργεια και η ομάδα ανέκτησε τη συγκέντρωσή της για να φτάσει στη νίκη κι έπειτα στο χρυσό στον μεγάλο τελικό. Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και με είχε εντυπωσιάσει”.

https://twitter.com/NBAUK/status/1194208717627166720

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις