Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, Γιασικεβίτσιους: “Περίεργες εκφράσεις”

Γιασικεβίτσιους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επέλεξε να μιλήσει και πάλι για τη διαιτησία, παραμονή του τρίτου αγώνα της λιθουανικής ομάδας με τον Ολυμπιακό, για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ τόνισε πως ακούστηκαν κάποια περίεργα σχόλια από ανθρώπους των “ερυθρόλευκων”, σχετικά με τις διαιτησίες στα ματς του ΣΕΦ.

Παραμονή του παιχνιδιού της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας, ο τεχνικός της Ζαλγκίρις, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εστίασε σε δηλώσεις του και πάλι στη διαιτησία, ενώ στάθηκε και στο πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή το βασικό “όπλο” των Λιθουανών, μετά το break στο ΣΕΦ (1-1).

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να κάνουμε ολοκληρωτικό παιχνίδι»

“Επισημάναμε τη σημασία των διαιτητών. Νομίζω ότι κι ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν όμως, μου ακούγονται κάπως περίεργες. Όπως και να έχει, ο καθένας κάνει τη δουλειά του και παλεύει με τα δικά του όπλα” είπε αρχικά ο Γιασικεβίτσιους και πρόσθεσε: “Το πρώτο παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση. Το δεύτερο πήγε πόντο – πόντο. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, συμπεριλαμβανομένης της διαιτησίας. Αυτές οι λεπτομέρειες κερδίζουν τους αγώνες. Να παλεύεις για κάθε μπάλα, η εμπειρία και άλλα πολλά. Όλα μετράνε”.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι της αυριανής αναμέτρησης, τόνισε: “Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό όταν παίζεις καλά. Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι παίκτες μας αντιδρούν πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι θα είναι ακόμη καλύτερο. Αν θέλουμε τη συμπαράστασή του κόσμους, πρέπει να παλέψουμε στην άμυνα, να αφήσουμε τις καρδιές μας στο παρκέ. Αυτό χρειάζεται”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις