Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, Γιασικεβίτσιους: “Να ματσάρουμε τη μαχητικότητα τους”

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, Γιασικεβίτσιους: “Να ματσάρουμε τη μαχητικότητα τους”
@bczalgiris

Η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (06.12.2018 / 20:00) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν μεγάλη μαχητικότητα αν θέλουν να έχουν… ελπίδα.

“Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα με νοοτροπία πρωταθλήτριας. Θα πρέπει να παλέψουμε με πάθος για κάθε κατοχή και να κάνουμε όσο πιο δύσκολη μπορούμε τη ζωή των αντιπάλων μας, ειδικά στους ηγέτες τους.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη. Φυσικά χρειάζονται προσοχή και άλλοι παίκτες, όπως ο ΛεΝτέι, που επιτίθεται γρήγορα, ενώ και ο Στρέλνιεκς έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός”, τόνισε ο Γιασικεβίτσιους, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο Κάουνας (6/12, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Γιανκούνας

Όσο για τις διαφορές επί Μπλατ συγκριτικά με τον Σφαιρόπουλο: “Είναι δύσκολο να το πεις. Ίσως έπαιζαν λίγο πιο αργά στο παρελθόν. Ο Γκος και ο ΛεΝτέι έχουν δώσει περισσότερη ταχύτητα και το παιχνίδι είναι κάπως διαφορετικό. Πάντως ο κορμός παραμένει ο ίδιος. Είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις