Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 94-69 ΤΕΛΙΚΟ: Ταπείνωση στη Λιθουανία!

Ολυμπιακός
Intime.gr

Αυτό που είδαμε όλοι στο Κάουνας είναι σίγουρο πως δεν ήταν… Ολυμπιακός! Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να κρύψει κόντρα στη Ζαλγκίρις τα προβλήματα που έχει τη φετινή σεζόν και δέχθηκε βαριά “σφαλιάρα” (94-69) για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Αποχώρησαν τραυματίες Σπανούλης και Ρότσεστι. Απίστευτη ευστοχία των Λιθουανών από το τρίποντο. Μόνο σαν… όνειρο φαντάζει πλέον η συμμετοχή των Πειραιωτών στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη «διαβολοβδομάδα» αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ (6/2, 21:00).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα της Ζαλγκίρις με το βαρύ 94-69 και είδε το ρεκόρ του να πέφτει στο 9-14, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες συμμετοχής του στα πλέι οφ της Euroleague ελαχιστοποιούνται. Στο 9-14 ανέβηκε η ομάδα του Γιασικεβίτσιους, ξεπερνώντας τους πειραιώτες.

Αποχώρησαν τραυματίες οι Σπανούλης και Ρότσεστι. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Στην Αθήνα έμεινε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Πριν προλάβουν να… ξεκουραστούν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πάρουν θέση στο τζάμπολ στο ΣΕΦ την Πέμπτη (6/2, 21:00) απέναντι στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις