Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 101-91 ΤΕΛΙΚΟ: Άδοξο τέλος για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinisi

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ στη Λιθουανία και παίζοντας “τραγική” άμυνα, ηττήθηκε με 101-91 από τη Ζαλγκίρις.

Άδοξο τέλος για τον Ολυμπιακό στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στη Ζαλγκίρις να φανούν ανταγωνιστικοί και παρά την… αναλαμπή στο τέλος, δεν μπόρεσαν να “απειλήσουν” ουσιαστικά την ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

Το τελικό 101-91 υποδεικνύει ουσιαστικά και την εικόνα του αγώνα, αφού με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Λιθουανοί “διέλυσαν” τους Πειραιώτες, αποκλείοντας τους από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Κορυφαίοι για τη Ζαλγκίρις οι Ουλανόβας και Πάνγκος, το “πάλεψαν” από τον Ολυμπιακό οι Στρέλνιεκς, Παπανικολάου και ο Σπανούλης στο τέλος.

Παρακολουθήστε LIVE το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός στο newsit.gr

 

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει φέτος 5 φορές τη Ζαλγκίρις, έχοντας 4 ήττες και μία μόνο νίκη, στο Game 2 των πλέι οφ της Euroleague.

Κατάμεστη θα είναι και σήμερα η Ζαλγκίριο Αρένα, αφού οι οπαδοί των Λιθουανών έχουν κάνει νέο sold out, αναμένοντας… γιορτή για την πρόκριση της ομάδας τους στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις