Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Basketball Champions League ΑΕΚ: Απίστευτη ταλαιπωρία για την Ένωση! Έφτασε Γαλλία αλλά χωρίς αποσκευές!

Basketball Champions League ΑΕΚ: Απίστευτη ταλαιπωρία για την Ένωση! Έφτασε Γαλλία αλλά χωρίς αποσκευές!
ΦΩΤΟ Initime

Πρωτοφανείς καταστάσεις έζησε η AEK καθώς αναχώρησε την Κυριακή (8/12) αεροπορικώς για το Παρίσι, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Πο Ορτέζ (10/12) για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League, αλλά έφτασε σήμερα (9/12) μετά από 20 ώρες ταξίδι και με τις αποσκευές της ομάδας να έχουν… χαθεί.

H AEK αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (9/12) αεροπορικώς για το Παρίσι όπου την Τρίτη (10/12) αντιμετωπίζει την Πο Ορτέζ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League, ωστόσο λόγω του απεργιακού κλοιού σε ολόκληρη τη χώρα η ανταπόκριση για το Πο ακυρώθηκε και οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν για ώρες στο αεροδρόμιο.

Αποκορύφωμα της όλης κατάστασης ήταν πως χάθηκαν αρκετές αποσκευές της ομάδας, η οποία τελικά αναγκάστηκε τελικά να πάει αρχικά στο Μπορντό και από εκεί οδικώς στο Πο ζώντας μία φοβερή ταλαιπωρία.

Τελικά η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/12) στον προορισμός της αλλά με τις… μισές αποσκευές, στις οποίες μάλιστα βρισκόταν αθλητικό όπως παπούτσια, ρούχα προπόνησης και φανέλες, χωρίς τα οποία αναμένεται δύσκολη η προετοιμασία για το ματς με τους Γάλλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις