Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άγριο ξύλο πριν το Σεβίλλη – Γιουβέντους! Μαχαιρώθηκε οπαδός [vids]

Άγριο ξύλο πριν το Σεβίλλη – Γιουβέντους! Μαχαιρώθηκε οπαδός [vids]

Η Σεβίλλη φιλοξενεί την Τρίτη την Γιουβέντους για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και αργά το βράδυ της Δευτέρας έπεσε τρελό ξύλο στο κέντρο της πόλης μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων…

Περίπου 30 οπαδοί της Σεβίλλης επιτέθηκαν σε ένα μπαρ όπου βρισκόντουσαν οπαδοί της Γιουβέντους με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη! Σύμφωνα με το Ansa, τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν, ενώ ένας οπαδός της Γιουβέντους που ζει στο Βέλγιο και δέχθηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι μπύρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.

Η ισπανική εφημερίδα “As”, σημειώνει ακόμα ότι ιδιαίτερα μια ταβέρνα μετατράπηκε σε πραγματικό “πεδίο μάχης”, όπου οι οπαδοί πετούσαν καρέκλες, τραπέζια και ομπρέλες, πριν ξεκινήσουν το κυνηγητό στο κέντρο της πόλης

Οι ισπανικές αρχές αναφέρουν τον τραυματισμό ενός άνδρα από μαχαίρι κατά την διάρκεια τσακωμού μεταξύ οπαδών της Σεβίλλης και της Γιουβέντους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Σεβίλλης το αγνώστων λοιπών στοιχείων άτομο τραυματίστηκε σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν απειλείται η ζωή του ενώ από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν –ευτυχώς ελαφρά- ακόμα δύο άνθρωποι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε