Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League, Αλέγκρι: “Η Γιουβέντους δεν έχει κλείσει τον κύκλο της”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα στον τελικό του Champions League με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσιάστηκε μετά την ολοκλήρωσή του ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει κλείσει τον κύκλο της και τον επόμενο χρόνο με τις κατάλληλες ενισχύσεις θα πρωταγωνιστήσει και πάλι και θα πετύχει τους υψηλούς στόχους της.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ότι έκαναν φέτος. Kερδίσαμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα Ιταλίας και φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο του τελικού παίξαμε καλά, αλλά στη συνέχεια Ρεάλ πάτησε το γκάζι. ξέραμε ότι παίζαμε ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα. Κάποιοι έχουν πει ότι ήταν τυχερή που βρέθηκε στον τελικό. Αυτό δεν είναι αλήθεια, διαθέτουν έναν παίκτη (σ.σ. Ρονάλντο) που ξέρει να πετυχαίνει πολλούς στόχους και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Εμείς έπρεπε να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να επανακάμψουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, αυτή είναι και η μοναδική κριτική που μπορώ να κάνω για την ομάδα μου”, είπε ο Αλέγκρι.

Και πρόσθεσε: “Ρεάλ έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα, δεν ήταν εύκολο για τους επιθετικούς μας να διασπάσουν τις γραμμές της. Πρέπει να βελτιωθούμε στη διαχείριση του παιχνιδιού, πότε δηλαδή πρέπει να επιταχύνουμε και πότε να επιβραδύνουμε το ρυθμό. Αλλά είμαι ικανοποιημένος για το πρώτο ημίχρονο. Η Γιουβέντους δεν έχει κλείσει τον κύκλο της. Μπουφόν και Μπαρτζάλι θα εξακολουθήσουν να είναι εδώ την επόμενη σεζόν, αφού έχουν να δώσουν πολλά. Ο σύλλογος ξέρει με ποιους παίκτες να ενισχύσει την ομάδα την επόμενη σεζόν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε