Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Αστυνομικοί παντού! Selfies, χαμόγελα και μπύρες [pics]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Σε ρυθμούς Champions League κινείται η Ουαλία. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να κάνουν… πάρτι στους δρόμους του Κάρντιφ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού.

Η μπύρα ρέει άφθονη, οι ιταλικές και οι ισπανικές σημαίες κυματίζουν σ’ όλους τους δρόμους του Κάρντιφ, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, μιας και δεν έχει συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.

Οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι σαφώς πιο εκδηλωτικοί, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, δίχως όμως να έχουν ξεφύγει.

Τα μέτρα ασφαλείας, άλλωστε είναι δρακόντεια, αυτή τη φορά όχι μόνο για τον φόβο επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά για τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος. Στην περιοχή έχουν προσέλθει επιπλέον 6.000 αστυνομικοί και ανάμεσά τους οι 600 των ειδικών δυνάμεων και τις αντιτρομοκρατικής ομάδας. Στον δρόμο βρίσκονται από το πρωί περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούν ασταμάτητα σε όλα τα σημεία και ελέγχουν οποιονδήποτε μπορεί να τους κινήσει το ενδιαφέρον για οποιονδήποτε λόγο.

Στη διαδρομή προς το γήπεδο “Μιλένιουμ” θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σε διάφορα σημεία ακόμη και μπάρες, όπου θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι και μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα μπορούν να προσεγγίσουν.

Δείτε φωτογραφίες από τους δρόμους του Κάρντιφ:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε