Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Επαναληπτικοί προημιτελικών με ματσάρα στο “Μπερναμπέου”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τα δυο πρώτα “εισιτήρια” για τους “4” του Champions League βρίσκουν απόψε τους κατόχους τους, με το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου να… συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Λίγες ημέρες μετά το “διπλό” μέσα στο Μόναχο (2-1), η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Η “Βασίλισσα” ακόμα και με ήττα 1-0 προκρίνεται, καθώς οι Βαυαροί χρειάζονται τουλάχιστον δύο τέρματα. Για τους “μερένγγες”, μεγάλο απόντας θα είναι ο Μπέιλ, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Απ’ την άλλη, ο Κάρλο Ανσελότι αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Λεβαντόφσκι, όχι όμως τον τιμωρημένο Χάβι Μαρτίνεθ. Αμφίβολοι είναι οι Χούμελς και Μπόατενγκ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Λέστερ θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ισπανοί είχαν κερδίσει εντός έδρας στον πρώτο αγώνα με 1-0, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά. Η αγγλική ομάδα συνεχίζει να ζει το… όνειρό της και χωρίς άγχος θα πάει για το “θαύμα” της πρόκρισης.

Οι προημιτελικοί συνεχίζονται την Τετάρτη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα θα κυνηγήσει ακόμα ένα “θαύμα”. Μετά την ήττα της με 3-0 από τη Γιουβέντους στην Ιταλία, θα χρειαστεί μία ανάλογη εμφάνιση με αυτή με την Παρί Σεν Ζερμέν για να προκριθεί. Η “μεγάλη κυρία”, πάντως, θα χρησιμοποιήσει την πολύ καλή της άμυν, για να μην γίνει το νέο “θύμα” των Καταλανών.

Στο τελευταίο παιχνίδι των “8” η Μονακό θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ. Ο πρώτος αγώνας είχε επισκιαστεί από την επίθεση στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας. Μια ημέρα μετά, οι Γάλλοι επικράτησαν με 3-2 και έχουν τον πρώτο λόγο. Μάλιστα με όπλο την έδρα «παίζουν» για τρία αποτελέσματα, καθώς ακόμα και με ήττα με 1-0 προκρίνονται

Οι πρώτοι αγώνες

Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 2-3
Γιουβέντους (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 3-0
Μπάγερν (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 1-2
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Λέστερ (Αγγλία) 1-0

Το πρόγραμμα

ΤΡΙΤΗ (18/4)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Λέστερ (Αγγλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

ΤΕΤΑΡΤΗ (19/4)
Μονακό (Γαλλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Γιουβέντους (Ιταλία)

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε