Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Ο Άγιαξ “σκότωσε” και την Γιουβέντους! “Πάρτι” για Μπαρτσελόνα

Champions League ΤΕΛΙΚΑ: Ο Άγιαξ “σκότωσε” και την Γιουβέντους! “Πάρτι” για Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Με δύο μεγάλους αγώνες ξεκίνησε την Τρίτη το πρόγραμμα των ρεβάνς της φάσης των «8» του Champions League. Νέο απίστευτο κατόρθωμα του Άγιαξ, που απέκλεισε την Γιουβέντους, νικώντας την μέσα στο Τορίνο (2-1) με ανατροπή. Εύκολη δουλειά είχε η Μπαρτσελόνα, που νίκησε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Καμ Νου”.

Το δικό τους… Game of Thrones δίνουν 8 ομάδες στη φάση των προημιτελικών του Champions League και απόψε το βράδυ μάθαμε τις δύο πρώτες που θα φτάσουν ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Ο Άγιαξ νίκησε με ανατροπή την Γιουβέντους στο Τορίνο (2-1) και με συνολικό σκορ 3-2 πήρε την πρόκριση στην 4άδα του Champions League. Το “εισιτήριο” της σφράγισε και η Μπαρτσελόνα, μετά το 3-0 επί της Μαν. Γιουνάιτεντ μέσα στο “Καμ Νου”. – Δυο γκολ ο Μέσι.

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Η φάση των «8» του Champiopns League ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τις ρεβάνς, Πόρτο – Λίβερπουλ και Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ με το γκολ του Σον στο 78’ κέρδισε 1-0 την ομάδα του Γκουαρεντιόλα. Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά στο «Έτιχαντυ», για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πιο εύκολο μοιάζει το έργο της Λίβερπουλ που επικράτησε εντός έδρας της Πόρτο με 2-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις