Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League, Μπουφόν: “Δίκαια το πήρε η Ρεάλ”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τελικά η ιστορία δεν θα καταγράψει τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ως κάτοχο ενός τροπαίου Champions League. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της σύγχρονης εποχής, μια εμβληματική προσωπικότητα των γηπέδων και αυτός που απολαμβάνει τον καθολικό σεβασμό στην αξία του όσο ελάχιστοι, δεν κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή του τον μοναδικό τίτλο που του έλειπε. Για άλλη μια φορά «προσπέρασε» δίπλα από το τρόπαιο.

Όπως είναι φυσικό, οι κάμερες ήταν διαρκώς πάνω του και κάποια στιγμή, μετά τη λήξη του τελικού, φάνηκαν τα δάκρυα στα μάτια του τερματοφύλακα της Γιουβέντους. Ωστόσο, στις δηλώσεις του έδειξε το μεγαλείο που διαθέτει και γιατί τελικά αποτελεί έναν θρύλο για το ποδόσφαιρο, αφού παρ’ όλη την πίκρα του, υποκλίθηκε στους αντίπαλούς του και αναγνώρισε πως δίκαια η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο. Είπε συγκεκριμένα:

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη απογοήτευση για εμάς, γιατί πιστεύαμε ότι είχαμε κάνει όσα χρειάζονται γι’ αυτό τον τελικό. Νιώθαμε ότι θα είμαστε νικητές. Παίξαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο, τρέξαμε πολύ και δημιουργήσαμε προβλήματα στη Ρεάλ, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε κι αυτό είναι απογοητευτικό. Στο β’ ημίχρονο η Ρεάλ κατάφερε να βγάλει την ποιότητα που διαθέτει και τη δύναμη, αλλά και το ότι ξέρει να νικά τέτοια παιχνίδια. Δίκαια λοιπόν νίκησε».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε