Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League, Ζιντάν: “Όχι, δεν είμαι ο καλύτερος”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να σηκώνει τρόπαια… Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ζινεντίν Ζιντάν. Είτε στην ένδοξη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, είτε τώρα, που πλέον διαγράφει μια χρυσή διαδρομή και ως προπονητής. Ο 45χρονος Γάλλος κατάφερε να γίνει αυτός που οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του Champions League μια ομάδα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο. Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

 

Σε πελάγη ευτυχίας αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, αρνήθηκε ωστόσο να δεχθεί ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο! «Όχι, δεν είμαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, το γνωρίζω καλά αυτό», είπε στις δηλώσεις του και συνέχισε:

«Είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Ρεάλ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και τώρα το Champions League. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε αυτό τον σπουδαίο σύλλογο. Είχαμε μια χρονιά με σκληρή δουλειά, μόνο έτσι μπορείς να κατακτήσεις αυτά τα τρόπαια. Είμαι ευτυχισμένος. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε, αλλά μέσα μου νιώθω ευτυχία».

Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του, που λήγει στο τέλος του μήνα και απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει, αλλά τώρα ας γιορτάσουμε τη νίκη».

 

Ξεκάθαρος ως προς αυτό ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ. Έλαμπε ολόκληρος και στις δηλώσεις του δεν άφησε απορίες ως προς το μέλλον του Ζιντάν στην ομάδα. «Είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν παίκτη να πρωτοαναφερθώ. Όλοι έπαιξαν σαν ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Ζιντάν είναι αυτός που αξίζει τον σεβασμό όλων μας. Θα μιλήσουμε για να δούμε πως θα διευθύνει αυτή την ορχήστρα και θα συνεχίσουμε μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε