Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δάγκωσαν” την Τότεναμ οι “Λύκοι”! “Κόλλησε” στην ισοπαλία η Γιουνάιτεντ (video)

“Δάγκωσαν” την Τότεναμ οι “Λύκοι”! “Κόλλησε” στην ισοπαλία η Γιουνάιτεντ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακούς στο Europa League, Γουλβς, έκανε ανατροπή Ευρώπης επικρατώντας, 2-3, εκτός έδρας της Τότεναμ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη της τετράδας.

 Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Γκούντισον Παρκ”, με τους “κόκκινους διάβολους” να χάνουν ευκαιρία να πλησιάσουν την τετράδα της βαθμολογίας. Μετά από τραγικό λάθος του Ντε Χέα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Κάλβερτ-Λιούιν.

Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 31′ με φοβερό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1, αφού παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες  η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. 

 

Η Γουλβς κατάφερε να κερδίσει την Τότεναμ με 3-2 στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους “16” του Europa League πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της και πλησίασε την πρώτη πεντάδα.

Παρά τις πολλές απουσίες στην επίθεση, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου. Ο Ντέλε Άλι σούταρε, ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε και ο Στίβεν Μπέργκβαϊν αντέδρασε πιο γρήγορα από όλους για το 1-0. Οι «λύκοι» ισορρόπησαν και ισοφάρισαν πριν το ημίωρο με τον Ματ Ντόχερτι, έπειτα από ενέργεια του Ντιόγκο Ζότα από τα αριστερά, αλλά και λάθος αντίδραση του Ζαφέτ Τανγκάγκα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήγε όμως μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια και το δυνατό αριστερό σουτ του Σερζ Οριέ – πρώτο φετινό γκολ του πλάγιου μπακ!

Η ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 57′, με τους Ζότα και Ντόχερτι να αλλάζουν ρόλους και τον 23χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να κάνει το 2-2 – είχε προηγηθεί εξαιρετική συνεργασία των Αντάμα Τραορέ και Ραούλ Χιμένες! Ο Μεξικανός ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή, πλασάροντας εύστοχα τον Πάουλο Γκατσανίγκα για το τελικό 2-3 στο 73΄.

 

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Νόριτς-Λέστερ 1-0
(70’ Λιούις)

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου
Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας 0-1
(70’ Αγιού)

Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Αναβλήθηκε λόγω τελικού του Λιγκ Καπ)

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 2-2
(54′ Λέρμα, 57′ Κινγκ – 33′,85′ Μάρκος Αλόνσο)

Γουέστ Χαμ-Σάουθάμπτον 3-1
(15′ Μπόουεν, 40′ Χάλερ, 54′ Αντόνιο-31′ Ομπαφέμι)

Νιούκαστλ-Μπέρνλι 0-0

Γουότφορντ-Λίβερπουλ 3-0
(54′, 60′ Σαρρ, 74′ Ντίνεϊ)

Κυριακή 1 Μαρτίου
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (Αναβλήθηκε λόγω τελικού του Λιγκ Καπ)

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(3′ Κάλβερτ-Λιούιν – 31′ Μπρ. Φερνάντες)

Τότεναμ-Γουλβς 2-3
(13′ Μπεργκβάιν, 45′ Οριέ – 27′ Ντόχερτι, 57′ Ζότα, 73′ Χιμένες)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις