Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δέκα με… τόνο για την Άρσεναλ! “Βλέπει” κορυφή η ομάδα του Σωκράτη – videos

Δέκα με… τόνο για την Άρσεναλ! “Βλέπει” κορυφή η ομάδα του Σωκράτη – videos
ΦΩΤΟ twitter

Ακόμη και χωρίς τον τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλο, η Άρσεναλ συνέχισε την “ξέφρενη” πορεία της στο πρωτάθλημα με τη νίκη 3-1 επί της Λέστερ και πετυχαίνοντας τη 10η διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρέθηκε σε απόσταση “αναπνοής” από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Μπεγιερίν, το “τρένο” της Άρσεναλ δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στην Λέστερ και ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τελικά μια εύκολη νίκη με 3-1.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερί αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, εξαιτίας και της απουσίας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και θα μπορούσε να είχε μείνει πίσω στο σκορ από το 17′, αν ο διαιτητής δεν “έκλεινε τα μάτια” σε καταφανέστατο χέρι του αντικαταστάτη του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, Ρομπ Χόλντινγκ.

https://twitter.com/ArsenalTerje/status/1054452995713318912

Τελικά το 0-1 για τη Λέστερ έγινε στο 37′ με αυτογκόλ του Μπεγιερίν για να ισοφαρίσει όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Οζίλ, με εξαιρετικό τελείωμα στο 45ο λεπτό του αγώνα.

https://twitter.com/goalstv3/status/1054458479954542593

Η ισοφάριση έδωσε “φτερά” στους “κανονιέρηδες” στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ομπαμεγιάνγκ να εκτελεί δις τις “αλεπούδες” μέσα τρία λεπτά (63′ και 66′), πήραν τη νίκη με 3-1.

https://www.youtube.com/watch?v=mN1MDpw7m2E

Αυτή ήταν και η 10η συνεχόμενη νίκη για την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, με την ομάδα του Ουνάι Εμερί να έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ και στο πρωτάθλημα, όντας πλέον στο -2 από τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, που βρίσκονται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις