Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Δεν χάνει τη διαφορά ο Ολυμπιακός – Μάχη με την ΑΕΚ για το Champions League” είπε ο Μίσιτς του ΠΑΟΚ

“Δεν χάνει τη διαφορά ο Ολυμπιακός – Μάχη με την ΑΕΚ για το Champions League” είπε ο Μίσιτς του ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ τον τελευταία χρόνο και μίλησε στην πατρίδα του για την εξαιρετική του πορεία στην ομάδα, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μίσιτς τόνισε ό,τι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά στην κορυφή, για να καλυφθεί στα πλέι οφ, αλλά η ομάδα του θα πρέπει να “παλέψει” και με την ΑΕΚ για την έξοδο στο Champions League.

Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 10ετίας στην Ριέκα, όπου και “έφτιαξε” το όνομά του.

Οι δηλώσεις του Μίσιτς

Για τη Ριέκα: “Όταν είδα ότι η Ριέκα θα επέλεγε την ομάδα της δεκαετίας, πίστεψα ότι θα βρίσκομαι σε αυτή μιας και ήμουν μέλος αυτής όταν κατέκτησε το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αλλά τελικά έκανα λάθος. Οι άνθρωποι τελικά ξεχνάνε”. 

Για την καριέρα του: “Στην καριέρα μου μέχρι στιγμής ή θα παίζω συνέχεια ή δε θα παίζω καθόλου. Οποτε έχω την ευκαιρία προσπαθώ να την διαχειριστώ σωστά. Ποτέ δεν έφευγα από την ομάδα. Ετσι έκανα στην Ριέκα, έτσι έκανα και στην Σπόρτινγκ. Όταν δεν παίζεις και αλλάζεις περιβάλλον όπως εγώ που πήγα από την Σπόρτινγκ στον ΠΑΟΚ τότε αυτή είναι μια ευκαιρία”.

Για τον ΠΑΟΚ και τους προπονητές του: “Πίστεψα στον εαυτό μου και τώρα τα πράγματα όπως τα ευχόμουν. Επίσης έχω δει στον εαυτό μου και πρόοδο. Στο παιχνίδι μου. Δούλεψα καλά με τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που καταλαβαίνουν το παιχνίδι και μπορείς να μάθεις πολλά από αυτούς».

Για το φετινό πρωτάθλημα: Η διαφορά τώρα είναι 14 βαθμοί και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα για να χάσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη μια μάχη με την ΑΕΚ για το Champions League. Θα είναι μεγάλη μάχη. Περισσότερο σκέφτομαι το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα. Μου δίνει κίνητρο να παίζω μπροστά σε κοινό…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις