Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Δεύτερη νίκη για Βέροια! Κυρίαρχη με Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τη δεύτερη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Βέροια και πρώτη εντός έδρας με 2-0 επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της (εξ αναβολής) 11ης αγωνιστικής.
 

Με τα γκολ των Μίλιεβιτς (35΄) και Καπετάνου (46΄) πανηγύρισε και πάλι τρίποντο, έπειτα από τις 24 Σεπτεμβρίου 2016 που είχε περάσει με 2-1 από τη Νέα Σμύρνη. Έτσι, έφτασε στους 11 βαθμούς έναντι των 12 του αντιπάλου της και έχει και παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ηρακλή.

Στην αρχή οι φιλοξενούμενοι  ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες. Στο 25′ ο Μάντζιος βγήκε απέναντι στον Καντιμοίρη, που νίκησε στο τετ α τετ με τον Έλληνα επιθετικό, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γιακουμάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας και σούταρε, αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Στο 35΄ ο Άρτσε σέντραρε από αριστερά, ο Τριποτσέρης έκανε πάλι λάθος στην απόκρουση και ο Μίλιεβιτς με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, στο 46΄, ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε τον Σαρπόνγκ στην περιοχή, εκείνος έκανε το σουτ και ο Καπετάνος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απόκρουση του Ναμάσκο και έσπρωξε την μπάλα στην άδεια εστία για το 2-0.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89΄ Μελίσσης), Λινάρδος (90΄+2 Μαυριάς), Μίλιεβιτς (80΄ Τομάς), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Ουόν, Τριποτσέρης (55΄ Βασιλείου), Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69΄ Μαχαίρας), Καψάσκης (75΄ Λάτσι), Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε