Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διαιτητής κατήγγειλε πως ο Λαουτάρο Ακόστα απείλησε ότι θα τον σκοτώσει

Διαιτητής κατήγγειλε πως ο Λαουτάρο Ακόστα απείλησε ότι θα τον σκοτώσει
youtube

Ο διαιτητής, Ντάριο Ερέρα -της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής- κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό, που φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δευτέρας (29/11) ανάμεσα στη Ράσινγκ και τη Λανούς.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Ρασίνγκ επικράτησε εντός έδρας της Λανούς με 3-1, διευρύνοντας το αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων στους τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη.

Ο Ντάριο Ερέρα κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή της Λανούς, Λαουτάρο Ακόστα, πως τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, αν διευθύνει ξανά αγώνα της ομάδας του, σύμφωνα με αναφορά που κατέθεσε ο στην αστυνομία.

Το Reuters έφερε στο… φως τη συγκεκριμένη αναφορά. Ο διαιτητής Ντάριο Ερέρα κατηγόρησε τον επιθετικό της Λανούς πως του είπε «…είσαι διεφθαρμένος, αν μας διαιτητεύσεις ξανά, θα σε σκοτώσω».

Τόσο η διοίκηση της Λανούς, όσο και ο ίδιος ο Ντάριο Ακόστα δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο για την καταγγελία, τη στιγμή που η Ένωση Διαιτητών της Αργεντινής ζήτησε «παραδειγματική τιμωρία» κατά του 33χρονου πρώην παίκτη της Σεβίλλης, της Ρασίνγκ Σανταντέρ και της Μπόκα Τζούνιορς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις