Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και «βάλ’το αγόρι μου» για τους εμβολιασμούς (video)

Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και «βάλ’το αγόρι μου» για τους εμβολιασμούς (video)

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, παρουσίασε σε ανάρτησή του το νέο σποτάκι του υπουργείου για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, με συμμετοχή των παλαίμαχων πρωταθλητών Ευρώπης με την Εθνική, Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Η φράση «θα βάλουμε το τελευταίο σουτ που χαρίζει τη νίκη» -με backround το νικητήριο σουτ στο Ευρωμπάσκετ του 2005 με τη Γαλλία- ακούγεται από τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ξεχωρίζει στο νέο σποτάκι του Υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς ενάντια στον κορονοϊό. Σε αυτό συμμετέχει ακόμα ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος τονίζει σε μία όμορφη παρομοίωση πως μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά (σ.σ 40 έχει ένας αγώνας μπάσκετ) αλλά αν κάνει λάθος την τελευταία στιγμή θα χαθούν όλα και προτρέπει τον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα μέχρι να προχωρήσει κι άλλο ο εμβολιασμός και να νικηθεί η πανδημία.

«Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.
Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή με την οποία συνόδεψε το video ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις