Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαψεύδει πλήρως τον Ντέλε Άλι η μητέρα του: «Όλα όσα είπε ήταν ψέματα»

Διαψεύδει πλήρως τον Ντέλε Άλι η μητέρα του: «Όλα όσα είπε ήταν ψέματα»
youtube/grab

Ο Ντέλε Άλι σόκαρε το χώρο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην παιδική του ηλικία από φίλο της αλκοολικής μητέρας του. Λίγες ώρες μετά, όμως, η βιολογική του μητέρα ήρθε να διαψεύδει όλα του τα λεγόμενα.

Μιλώντας στο podcast του Γκάρι Νέβιλ, «The Overlap», ο Ντέλε Άλι μας έδωσε μια γερή… γροθιά στο στομάχι με όσα αποκάλυψε. Ο Άγγλος μέσος μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, αλλά και για το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να γίνει «βαποράκι» σε ηλικία μόλις 8 ετών, πριν υιοθετηθεί από μία οικογένεια που τον βοήθησε να μπει στο σωστό δρόμο.

Τα λεγόμενα του Ντέλε Άλι ήρθαν να σοκάρουν το χώρο του ποδοσφαίρου. Η βιολογική του μητέρα, πάντως, φαίνεται πως δεν συμφωνεί με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή και διέψευσε κατηγορηματικά κάθε του λέξη.

Η γυναίκα που τον γέννησε όμως θεωρεί ότι τα λόγια αυτά του γιου της είναι προϊόν της πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί, ενώ δήλωσε απερίφραστα ότι ούτε μία λέξη από όσα είπε ο Ντέλε στον Νέβιλ δεν είναι αλήθεια. «Ο Ντέλε δεν υιοθετήθηκε ποτέ από κανέναν», ήταν τα πρώτα της λόγια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό OJBSPORT.

«Στα 7 του χρόνια γράφτηκε σε ένα από τα καλύτερα σχολεία στο Λάγος. Ουδέποτε εστάλη στην Αφρική για να μάθει πειθαρχία. Αυτό είναι ένα ολοφάνερο ψέμα. Είχε έναν οδηγό, που τον έφερνε κάθε μέρα από το σχολείο. Έχουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τον Ντέλε μαζί με τον πατέρα του όταν ήταν παιδί. Του έχει γίνει πλύση εγκεφάλου», πρόσθεσε.

«Όταν ήταν περίπου 13 ετών, ο Ντέλε άρχισε να προπονείται στο MK Dons πέντε ημέρες την εβδομάδα. Έτσι, για λόγους ευκολίας, άρχισε να μένει στο σπίτι του καλύτερου φίλου του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να γυρίζει σπίτι τα Σαββατοκύριακα. Ήταν δύσκολο για μας να τον αφήσουμε να μένει μακριά από το σπίτι, αλλά δεν είχαμε αυτοκίνητο και μου ήταν δύσκολο να τον πάω στην προπόνηση», συνέχισε.

Επιπλέον, αρνήθηκε ότι έχει πρόβλημα με το ποτό: «Έχει ειπωθεί ότι υπέφερα από αλκοολισμό και ότι τον εγκατέλειψα επειδή δεν μπορούσα να τον φροντίσω, αλλά αυτό είναι ψέμα. Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να πετύχει το όνειρό του, αλλά ήταν ακόμα ο γιος μου και ήμουν δίπλα του κάθε φορά που με χρειαζόταν», είπε.

«Μια συγκεκριμένη Τετάρτη, τηλεφώνησα στον Κένι (τον πατέρα του) για να του πω ότι η οικογένεια Χίκφορντ δεν είχε επιστρέψει τον Ντέλε όπως συνήθως. Ο Κένι κάλεσε στην οικιεία τον Χίκφορντ κι αυτοί τον παρακάλεσαν να τους αφήσει να τον κρατήσουν ένα ακόμα βράδυ, γιατί είχαν ένα πιο άνετο μέρος για αυτόν και ο γιος τους είναι καλός φίλος του Ντελέ. Ο Κένι συμφώνησε, μη γνωρίζοντας ότι οι Χίκφορντ είχαν ένα σχέδιο από τότε», κατέληξε η μητέρα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις