Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Διαψεύδει τον ξυλοδαρμό ο Καρυοφύλλης!

Πηγή φωτό: diaititis.gr
Πηγή φωτό: diaititis.gr

Ο διαιτητής Κώστας Καρυοφύλλης διέψευσε όσους έγραψαν ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 30 άτομα με μηχανάκια στο κατάστημα που διατηρεί στην Οδό Θηβών, στο Περιστέρι.

Ο Πειραιώτης διαιτητής, μέσω της ιστοσελίδας “diaititis.gr”, έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, στέλνοντας και μια φωτογραφία (κεντρική) του για να αποδείξει ότι δεν έχει πάθει το παραμικρό.

 

“Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε και με έδειραν 30 άτομα όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το μαγαζί μου εξάλλου που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, δεν έχει ζημιές άξιες λόγου.

 

Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημα δεν έχει να κάνει μαζί μου, αλλά ούτε και με τη διαιτησία, αφού εγώ πρόσφατα επανήλθα, αφού ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, καθώς έκανα μια λεπτή επέμβαση στη μέση. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο ανύπαρκτος ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία”, δήλωσε ο Κώστας Καρυοφύλλης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε