Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Πτώση και χαμός στον τερματισμό στη Λάρισα

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Πτώση και χαμός στον τερματισμό στη Λάρισα
youtube

Με ένα απίστευτο ατύχημα ολοκληρώθηκε το 4ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας στη Λάρισα.

Όπως φαίνεται και στο video του “larissanet.gr”, o τερματισμός περιλάμβανε μαζικό σπριντ και ήταν περιπετειώδης, καθώς, με τους πρώτους δέκα ποδηλάτες να έχουν περάσει ή να προσεγγίζουν τη γραμμή του τερματισμού, η επαφή του Λούις Μπέντιξεν της Team Coop με τον Όγκουστ Γένσεν της Human Powered Health προκάλεσε την πτώση του Δανού ποδηλάτη της νορβηγικής ομάδας και αρκετών ακόμα, ελάχιστα μέτρα πριν από τον τερματισμό.

Εκτός των διασωστών που έσπευσαν άμεσα να δώσουν βοήθειες, τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Καλαμπάκας.

Να αναφέρουμε ότι το 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο εκκίνησε από την Καρδίτσα, ολοκληρώθηκε στη Λάρισα με νικητή τον Δανό Νιλς Λάου Μπρόγκε της BHS – PL Belton Bornholm και τους αθλητές να καλύπτουν μία απόσταση 176,5 χιλιομέτρων.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Ατίλιο Βιβιάνι της Bingoal Pauwels Sauces WB και στην τρίτη ο Ισπανός Νταβίντ Γκονζάλεθ Λόπεθ της Caja Rural RGA.

Ξεπερνώντας το ατύχημα που είχε στην τελική ευθεία του χθεσινού ετάπ, ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke διατηρεί την μπλε φανέλα του επικεφαλής της γενικής κατάταξης, με τον συμπατριώτη και συναθλητή του Τζέιμς Φουσέ να παραμένει πρώτος στα σπριντ ανάβασης (πορτοκαλί φανέλα).

Ο νικητής του 4ου ετάπ, Νιλς Λάου Μπρόγκε, πέρασε πρώτος στην κατάταξη των πόντων (πορτοκαλί φανέλα) και ο επίσης Δανός Εμίλ Ιβερσεν της BHS-PL Beton Bornholm διατηρεί τη λευκή φανέλα της κατηγορίας U23.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις