Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δίκη για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού: «Δεν αναγνωριζόταν το πρόσωπό του στο νεκροτομείο» είπε ο πατέρας του

Δίκη για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού: «Δεν αναγνωριζόταν το πρόσωπό του στο νεκροτομείο» είπε ο πατέρας του
ΦΩΤΟ Intime

Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο, με τον πατέρα του να καταθέτει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο 28χρονος είχε δεχθεί επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Ό,τι γνωρίζω είναι απ’ αυτά που μου μετέφεραν οι φίλοι του, που ήταν μαζί του. Εγώ και η μητέρα του φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες μετά το περιστατικό. Είχαμε μιλήσει με τον γιο μου στο τηλέφωνο και μου είπε ότι κάνουν τουρ στη Θεσσαλονίκη. Μετά ήταν το κλειστό το κινητό του τηλέφωνο. Αισθανόμουν ότι κάτι συνέβη», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του.

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε και στα φρικτά τραύματα του γιου του, υποστηρίζοντας ότι «όταν τον είδα στο νεκροτομείο, το πρόσωπό του δεν αναγνωριζόταν».

Ακολούθως τόνισε: «Ήταν πρόεδρος οπαδών της βουλγαρικής ομάδας Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο. Η δουλεία του ήταν οργανωτική. Ήταν το παιδί που ένωνε τους οπαδούς. Να προσέξετε πολύ αυτή την υπόθεση, γιατί δεν ξέρετε τι είναι για μία μάνα κι έναν πατέρα να ζουν αυτά που ζήσαμε εμείς».

Δίκη για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού: «Δεν είδαμε δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο»

Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου κάθονται έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται -μεταξύ άλλων- για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, η 27χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ενώ ως ηθικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία και οργανωτής της επίθεσης κατηγορείται ένας 49χρονος. Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις