Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δικηγόρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μπλοκάρει την συνεργασία Μέσι – Παρί Σεν Ζερμέν

Δικηγόρος της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μπλοκάρει την συνεργασία Μέσι – Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας δικηγόρος που δρα για την Μπαρτσελόνα κατέθεσε αίτηση στο Εφετείο του Παρισιού, με σκοπό να μπλοκαριστεί η συνεργασία του Αργεντινού αστέρα και της γαλλικής ομάδας.

Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε, αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα και τους οπαδούς της με μια συγκινητική συνέντευξη μέσα από το “Καμπ Νου” και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα όμως με την «Marca» και άλλα ξένα δημοσιεύματα, ο δικηγόρος Χουάν Μπράνκο -ο οποίος φέρεται να δρα εξ ονόματος εταίρων της Μπαρτσελόνα- κατέθεσε αίτηση στο Εφετείο του Παρισιού, με σκοπό να μπλοκάρει την διαφαινόμενη συνεργασία του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε αυτή την προσπάθεια καταγγελίας, ο δικηγόρος παρουσιάζει τα σχετικά οικονομικά στοιχεία και σημειώνει πως η αναλογία που έχουν ορισμένα οικονομικά μεγέθη της Παρί σχετικά με το Financial Fair Play είναι χειρότερη σε σχέση με εκείνη των αντίστοιχων της Μπαρτσελόνα (γεγονός που έκανε αδύνατη την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Μέσι).

Πιο συγκεκριμένα, η αναλογία μισθών/εισοδήματος για την Παρί τη σεζόν 2019/20 ήταν στο 99%, ενώ για την Μπαρτσελόνα ήταν 54%, σύμφωνα με την αίτηση, η οποία προτάσσει τη στρέβλωση του ανταγωνισμού.

Βάσει του δημοσιεύματος, η απόφαση από το Εφετείο του Παρισίου θα πρέπει να έχει παρθεί, προτού υπογράψει ο Μέσι στην Παρί.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις